magnolia bakeryn vaniljakuppikakut (24 kpl)
250 g margariinia
4 dl sokeria
4 munaa
2 dl maitoa
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljaesanssia (itse laitoin esanssin sijaan 2 (tai vähän reilu) maustemitallista vaniljajauhetta)
1. vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi
2. lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten
3. sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa
4. lisää lopuksi vaniljaesanssi (jos käytät vaniljajauhetta, se kannattaa lisätä jo jauhojen sekaan)
5. täytä kuppikakkuvuoat niin, että 2/3 tulee täyteen (jos vuoat ovat liian täynnä, niin kuppikakut pursuavat pitkin peltiä kohotessaan)
6. paista uunissa 175c, keskitasolla n. 20min.
valkosuklaakuorrute
(tein itse kuorrutetta n. 1,5-kertaisen annoksen, ja sitä jäi jonkin verran yli)
100 g valkosuklaata
150 g margariinia
150 g philadelphia-tuorejuustoa
5 dl tomusokeria
1. sulata suklaa
2. sekoita huoneenlämpöinen margariini ja tuorejuusto keskenään
3. lisää seokseen vuorotellen tomusokeri ja suklaasula. varmista, että suklaa on jäähtynyt, ennen kuin lisäät sen.
4. vatkaa, kunnes kuorrute on notkeaa. lisää tomusokeria, mikäli kuorrute ei ole tarpeeksi kiinteää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti