torstai 4. huhtikuuta 2013

raumalla

nyt seuraa pakollinen kotiseutupostaus. eilen entisen ja nykyisen kotiseutuni joukkueet ottivat toisistaan mittaa jääkiekon saralla. mikäs olisi sen parempi tekosyy lähteä käymään entisessä kotikaupungissani raumalla. rauma on hieno kaupunki, sitä osaa arvostaa nykyään ihan eri lailla kuin itse siellä asuessaan.

yksi hienoista asioista raumalla on tietysti vanha rauma sekä siellä sijaitsevat pikku putiikit. eilen tuli vierailtua niistä yhdessä ensimmäistä kertaa. kyseessä on pieni sisustus- ja lahjatarvikkeita myyvä liike nimeltä valtava kääpiö. aivan valloittava pikku putiikki. ajanhallinnallisista syistä olin paikalla vasta hetki ennen liikkeen sulkemisaikaa ja muutenkin aikaa oli rajallisesti, mutta tänne täytyy ehdottomasti tulla uudelleen ajan kanssa. liike on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustus- yms. tavaroita, tavaroita, joita et edes tiennyt tarvitsevasi (kuten putiikin nettisivuillakin sanotaan). putiikki poikkeaa sisustusliikkeiden valtavirrasta, ja sieltä löytyykin ihanuuksia persoonalliseen kotiin. ja tämä kaikki on höystetty hyvällä palvelulla. suosittelen ehdottomasti käymään, jos lähistöllä liikut (ja miksei vähän kauempaakin).





ettei tule jälkipuheita, niin mainittakoon, että kysyin kuvien ottamiseen luvan, ja samalla oli puhetta myös niiden julkaisemisesta blogissa.

ja mites sitten se jääkiekko. no, siinä ei käynyt ihan hyvin, eikä siitä sitten sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti