sunnuntai 20. lokakuuta 2013

origamirasiat

Jotain tekemistä -blogin Pia oli tehnyt näitä rasioita, ja ne näyttivät niin kivoilta, että pakkohan näitä oli itsekin koittaa. Siispä eikun apinoimaan.. :P Näitä oli tosi hauska ja suhteellisen nopea tehdä, kun tarvikkeetkin (lue: paperi) löytyi valmiina kotona. Laitan tähän muutaman vaihekuvan, mutta niistä ei varmaan varsin selkoa saa, joten hyvä ohje löytyy täältä.


Käytin näihin skräppipapereita, joita oli kaapissa valmiina. Isomman rasian kansi on tehty kokonaisesta 12x12" kokoisesta paperista ja pohja hieman pienemmäksi leikatusta paperista. Pienemmän rasian kansi taas on 6x6" paperi ja vastaavasti pohja hieman pienempi. Eli näissähän pitää luonnollisesti tehdä pohja hieman kantta pienemmästä (toim. huom. itse leikkasin n. 1-2cm paperin koosta riippuen molemmista sivuista pois) paperista, jotta kansi mahtuu pohjan päälle. Kuvausrekvisiitaksi rasioihin on pakattu pelikortteja ja kettu-karkki, että kokoluokka tulee jokseenkin esille.


Ja sitten muhun iski niin kutsuttu rasia-hulluus..

Ei liene vaikea arvata, miten meillä pakataan joululahjat tänä vuonna. :)
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. ehdottoman tarttuvaa! :) pikku-tyyppikin innostui niin, et varmisti jo et kai voidaan ostaa sit lisää paperia ku vanhat loppuu. :D

      Poista