sunnuntai 8. syyskuuta 2013

testissä pepsodent white now gold

toimin buzzadorina ja pääsin mukaan pepsodent white now goldin kampanjaan. kyseessä on uusi hammastahna pepsodentiltä, joka lupaa antaa valkoisemmat hampaat heti ensimmäisestä harjauksesta sekä olla hellävarainen kiilteelle.

mulla on mielestäni aika keltaiset hampaat, kiitos runsaan kahvinjuonnin sekä teinivuosien tupakoinnin. suhtaudun myös melkoisen skeptisesti erilaisiin valkoiseviin tahnoihin, enkä ole huomannut niillä olevan juurikaan vaikutusta. siksi olinkin positiivisesti yllättynyt kokeiltuani pepsodent white now goldia, sillä sehän ihan oikeasti toimii! omasta mielestäni ainakin hampaani olivat selvästi aiempaa valkoisemmat.

olin pöljä, enkä huomannut ottaa ennen kuvaa, mutta tässä tulos tahnan jäljiltä. onhan nuo nyt valkoiset, älkää antako hakkurahampaiden hämätä. :)
kuva täältä

mikä sitten on buzzador?
"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

lisätietoja buzzadorina toimimisesta saat täältä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti